Суббота, 04.05.2024, 00:16
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS







    
    

             


Блог

Главная » 2023 » Январь » 3 » ДИВА
04:59
ДИВА

#livitskaya  

Чому дітям так важливо вірити в дива? 
Це дає їм можливість сповнюватися найсвітліших почуттів і мріяти. А мрії дозволяють творити образ майбутнього, не просто майбутнього, а відмінного від сьогодення. 
Отже роблять автора таких фантазій, а ще краще свідків втілення цих фантазій у життя, чарівниками, здатними впливати на обставини свого життя та життя інших. Чарівниками. Творцями. Авторами. 
Зараз українським дітям, принаймні тим, хто залишився на території України, під градом можливих бомб зі звуками тривоги у повітрі та з тривогою в очах батьків вірити у дива значно складніше. Мені хочеться вірити, що здатність фантазувати та мріяти окремих дітей зараз трохи рятує від суворої реальності. 
Хочеться сподіватися, що частина батьків зараз є у ресурсі, щоб подарувати своїм дітям трохи радості та маленьке диво. Але ж деяким складно. Напевно тим, хто розмовляє з Богом чи Дідом Морозом і просить дива, головного дива, а дива не відбувається і гул сирен, як і раніше, лунає, а тривога поглиблює зморшки на улюбленому обличчі... Окремим діткам, хто зіткнувся з травмою, з горем, з втратою, спочатку потрібно час залікувати рани. Прошу про те, щоб поряд виявилися дуже уважні та люблячі люди. 
Чому дорослим так важливо не втратити здатність мріяти? 
Тому що це про образ майбутнього та його авторство теж. Безумовно, складно це робити, коли життя зруйновано вщент великими силами, і його будувати знову, але життєво необхідно. Така здатність розширює межі картини світу, а значить робить неможливе можливим, дозволяє побачити можливості там, де раніше вони навіть не передбачалися. 
Отже, маленьке диво для дітей, щоб вони не втратили цю здатність – мріяти, і мрія для себе, щоб неможливе прокладало шлях до сьогодення. Сподіваюся, вам це вдалося чи ще вдасться. 1 січня – чудовий час для цього!
.
https://t.me/ol_livitskaya
https://www.instagram.com/ol.livitskaya
https://www.facebook.com/Livitskaya
.
#перемога #війна  #радість #чудеса #дива #фантазії #новийрік #мрія #ольгаливицкая

Просмотров: 70 | Добавил: StillnessDeep | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Рецепты с кухни психолога
Статистика
Обмен баннерами
Психологические услуги в Киеве
Поиск