Понедельник, 29.04.2024, 17:57
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS







    
    

             


Блог

Главная » 2022 » Октябрь » 12 » МОДА НА ГЕРОЇВ
02:55
МОДА НА ГЕРОЇВ

#livitskaya 

«Якби у російських чоловіків яйця були як у іранських жінок, то війна давно би скінчилась», - поділився зі мною литовський друг у Германії. 
Але їм таке і не снилося. 
Я вже мовчу про принади українських чоловіків, які пішли боронити Україну. Українці підняли планку не тільки на Батьківщині але в усьому світі. Вони відновили моду на чесність, на мужність і сміливість, моду на свідомий вибір, моду на волю, громадянську позицію, патріотизм, обираючи цінності ціною свого життя. 
У моді герої. Герої в пошані у всьому світі. Наші герої.  Вони насамперед у пошані у наших українських дівчат. 
А дівчата, що оберуть російських «біженців» чи українських  підприємців,  чий профіль закритий на фейсбуці, аби не бачили де перебувають  зараз… Я не хочу говорити про цих дівчат.
Я йду за модою, я обираю тих, що в тренді, я обираю справжніх мужніх чоловіків, в яких багато хто віками буде брати приклад та наснагу. Я обираю ЗСУ! Я обираю ТРО!
І так повинно бути. Жінки теж роблять свідомий вибір.
Цей повітряний цілунок й листівка у наступному пості, зроблена донькою, Вам, герої нашого часу: і чоловікам, і жінкам! Їх побільшало останнім часом на моїй сторінці. Любі підписники, ви можете пишатися, що вони серед нас! Любі українці – це назавжди, слава та шана завдяки їм у всьому світі! 
Ще нічого не скінчилося, та ми знаємо напевне до чого йде. Історія вкотре продемонструвала, на що здатна армія рабів та підлабузників, а на що - армія вільного народу. 
Слава ЗСУ! Слава славним воїнам в віках! Слава Україні! 

Просмотров: 77 | Добавил: StillnessDeep | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Рецепты с кухни психолога
Статистика
Обмен баннерами
Психологические услуги в Киеве
Поиск